CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, February 23, 2011

Wordless Wednesday


12 treats:

Ayu Safieza said...

Morning Whiz....:)..intai2, I rase by now you tgh menjemur kot....erk....me laundry yer.....:)

MMM...put ur mp3 on, get ear phone and I dedicated "Just the way U are" to you......ergh....laju je past tu wat kerje......

farhan said...

*sigh*
I miss u Wizzie...

farhan said...

Opps Im using my assistant's pc and its auto login... Its me Lisa Lish your roommate in Chicago and California.... Chewwahhh

KG said...

haha wiz...am wordless everyday...sbb tu dah tak bertalipon and borak dgn you....you buat lawak...hmm i mmg tak suka tt laundry dept!

KC said...

nmpk some laundry jerk...patut la hehe :P

Wiz said...

Ayu- Disebabkan your song dedication, baju bukan saja telah bersidai, habis kena gosok and simpan dah sumer! Thanks, semangat trus lol!

Farhan- Yes, my roomate in Chicago. Time was brief but it was the most memorable. Hugs.

KG- Ish you ni, if I buat lawak dah lama I duk tergelak je bila sidai kain or gosok kain. Errrm tak tergelak pun masa tu lol!

Dont have to call me. We just send messages telepathically k.

KC- Hi! where have you been? Memang laundry pun tapi I jer yg buat mcm tak nampak nad nyorok2 hoping it would dissapear hahahaha. But I came out and delat with it anyway. Ni tgh nak menggosok plaks ni. Thanks for dropping by.

Eine Frau aus Botnang said...

ohhh Kak Wiz, I wish I have the semangat like you. Remember my big sofa kat living room tu? Disitulah I longgokkan pakaian yang sedang menunggu untuk diproses. Buruk rupaa!! Must do it today!

Wiz said...

Fasha- Semangat tang mana tu? I was hiding in my hammock, looking through the lines in between the strings hoping it would go away. Byk kali kedip2 the laundry is still there. Haih.

Edi said...

i pun lately malas sgt nak menulis di blog.. bukak2, tengok blog org lain, tutup.. malas malas malas..

macam mana ni?

mush, brecht & nora said...

I guess our laundry schedule falls on the same day = ) Imagine 2 friends doing laundry on the same day! heheheheh

Mush

Ayu Safieza said...

Hai darling....dah abis menjemur????;)....Miss your cot cet cot cet.......

PatinPasta said...

Kak Wiz,
Sorok apa tu dalam bakul? ;)