CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Wednesday, February 16, 2011

Have I Told You Lately...

...that I love you.

Thanks so much Airmy!

Thanks so much Kat. Kat is a Filipino hence the few words of tagalog seen on the cupcakes.


Thanks so much Nurul!

Thanks so much Liyana!

Thanks so much Ixora!



10 treats:

KG said...

wiz, sah you kena buat figurine mcm ni for my anniversary nnti in nov okay!

firahadifa said...

cantiksss sesangat .. ingat nk tempah juga kat akak for mothers day next may . nak bagi surprise kat ibu :)

Ayu Safieza said...

Wiz, I selalu nak pingsaaan bile tgok your arts.....:) amazing!

PatinPasta said...

Kak Wiz,
Kiutnye la tengok those couples.. kalo saya memang tak sampai hati nak makan. Takat tengok jek. Hehe! Suka la dengan all your cute touch to the cupcakes, nampak so sweeeeeeeeeet je tau!

zue said...

soooo sweeeet......

Wiz said...

Yanie- Tak koser I nak buat kan you la. You lagi pandai buat bride and groom yg petite and cute tu. I loike!

Afidah- The pleasure would be mine. I like to surprise loved ones. And your mum is so cute mesti dia suker and ada bunga2 kat hati dia bila dia dpt kek tu.But email me soon k sebab ramai dh start order for mother's day.

Ayu- Alamak, jgnla pengsan nanti sapa nak bagi mouth to mouth resusatation(wrong spelling ni tak koser nak check)? Bahayaaaaaaaaaaa hehehehe. Thanks Ayu. I always look forward to your comment here. Thanks for dropping by!

Wiz said...

Aida- Orang yg bagi memang tak sampai hati nak makan tapi the penerima selalunya can't wait to makan! Thanks Aida for always finding some nice things to say about my cakes. Muahs!

Zue- Thanks so much Zue!!!!

Edi said...

sungguh cantik menawan!
i love you too!

JulesMD said...

wiz, bila org kata awak chomey, jgn lah awak malu2, katalah saja terima kasih n u r chomey too! ngeh ngeh ngeh ngeh... wiz, sy suka yg bunga2 biru2 tu, mcm white n blue china, sgt cantik :)

Wiz said...

Edi - Awwww, love is in the air now. Love you back!

Jules- Dak eh, masa bila I malu2. Perasan lagi adalah! Mesti you suka ala kaler2 Jules kan? If not bukan lah Jules namanya!