CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES »

Thursday, September 6, 2007

Cake of The Day



Mr. Bean Cake

I'm off to do another Mr. Bean, will write soon.

4 treats:

Salina said...

Thanks for the invitation Wiz - i am having wishful thinking now as i am 8000 miles across the sea!

Would be nice to have a gathering with all of your regular visitors -Mamazieza, Mush etc and have our talented photographer Udey to capture the event.

Baru je kata nak rest for a week dah buat dua kek! Ada jugak yang minat Mr.Bean!

Anyway Wiz congrats on your purchase of the high-end mixer! A sum that is well-spent! Lepas ni beli oven canggih lak!

mº¿ºsh, brecht & nora said...

wiz, che suak kat cartoon Mr Bean , kalau tengok dapat tengok, setahun sekali in Spore, che ketawa terbahak2 hehehehe Wiz, this time che terima banyak jemputan suruh naik KL tapi che dah confirm bookin che tok pi Penang from 22 - 26 October, kita dok Tanjung Bungah Beach Hotel; InsyaAllah, che sampai Spore, che talipon hang = )

Wiz said...

Awat hang tak singgah KL? Awat bisa lagu tu? Che kat KL bukan Kat Penang! he he he

mamazieza said...

hehehe... tunggu mama buat Mr Bean yang akan jadik muka Spongebob....muahaha

Salina.. kalau jumpa mama.. takut plak tkejut beruk... hehehe

kalau ke penang tu.. nak jumpa mama tu.. hehehe